Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VAŽNO OBAVEŠTENJE !!!

Dragi naši,

Zbog ozbiljnih problema sa pokrivanjem troškova domena i hostinga, vrlo je moguće da ćemo početkom avgusta izgubiti sadašnji naš višegodišnji prepoznatljiv domen (tj. url adresu sajta):
www.oispartak.com . :-/

Ne znajući još na čemu smo, blagovremeno Vas obaveštavamo,
da ako do tog scenarija dođe - potražite nas na bekap varijanti url adrese sajta:
 www.oispartak.smeskowebdizajn.com .

(Ta bekap adresa će biti aktivna tek ako i kad do ovog „crnog scenarija“ dođe, tj. sad još uvek nije aktivna.)
 

Ovo je neko rešenje za prvo vreme, a za dalje ćemo već videti.

U svakom slučaju mi se izvinjavamo ako do čitave ove neprijatnosti dođe! :-/
Takođe, ako do svega ovoga dođe, ako ste u prilici - javite novu url adresu sajta (www.oispartak.smeskowebdizajn.com ) i ostalima za koje znate da rado koriste "Naše Tavanače".

 Vaš OI „Spartak“

Problem kada se kod prijave (nakon već izvršene registracije) umesto korisničkog imena unese e-mail adresa

Veliki poglavica sajta

          Ovih dana smo uvideli da poneko možda nailazi na sledeći problem zbog koga ne uspeva da se prijavi na naš sajt (i time vidi postavljenu literaturu, postavlja komentare i sl.), bez obzira što je prethodno već uspešno otvorio svoj nalog na našem sajtu.

          Naime, za razliku od Facebook-a, Gmail-a, Yahoo-a i sličnih sajtova - gde se kod svake prijave unose e-mail adresa i lozinka - kod nas se prilikom prijave unose isključivo korisničko ime i lozinka! (Ti podaci se unose u blok koji se nalazi pri vrhu stranice sajta sa leve strane, i koji izgleda ovakoBlok za prijavu na sajt ).

          Tj. e-mail adresu ste uneli samo i isključivo jednom i to kod otvaranja vašeg naloga tj.kod prve registracije (kao osnovu za otvaranje naloga kako bi Vam bio poslat link za prijavu i sl.), a posle toga kod prijave na sajt isključivo se traži korisničko ime koje ste odabrali (i obavezno zapamtili!) i Vaša odabrana lozinka! (Na primer: Korisničko ime: Petar Petrović; e-mail adresa: petarnekipetrovic @ gmail . com, Lozinka: 15835xxxx2RxT ...)

          Svaki pokušaj unošenja e-mail adrese umesto korisničkog imena kod prijave rezultiraće neuspelom prijavom odn. porukom o neispravnom (neprepoznatom) korisničkom imenu ili lozinki.

          Pogresno uneto korisnicko ime ili lozinka

          Ako nailazite i na bilo koji drugi problem - možete nam se uvek obratiti ovde>>.