Vaš doprinos našem tavanu - naša i opšta radost i korist

Autor članka - Veliki poglavica sajta

          Na zadovoljstvo i Vaše i naše - moramo da Vas obavestimo da od danas uvodimo i poseban "pregradak" na "našem tavanu" koji smo nazvali "Vaš doprinos našem tavanu"! :-)

          Naime, radost nam je zbog saznanja da ste se osetili delom našeg projekta, te da pojedinci koji su u mogućnosti - prilažu i nešto od svoje (u smislu da su njeni autori, da je imaju u svojoj kućnoj biblioteci ili sl.) literature, kako bi ona svima nama bila na uživanje i korist! :-)

          U to ime - od nas i od Vas - od srca im/Vam unapred svima hvala! :-)

          Priloženoj literaturi možete pristupiti na dva osnovna načina:

  1. Preko posebne stranice "Vaš doprinos našem tavanu - spisak naslova" (stavili smo je i u meniju "Literatura") - gde su dati linkovi ka postavljenoj literaturi poređani po imenima njenih priložnika.
  2. Preko nove kategorije "Vaš doprinos našem tavanu" - opšte kategorije za svu literaturu koja nam je priložena.

        Razlog za ovakvu koncepciju je sledeći.

        Kao prvo, da bismo iz zahvalnosti što bolje istakli imena Vas koji "proširujete" naš tavan :-) - stavili smo sve to na posebnu stranicu, gde razvrstano po Vašim imenima - navodimo spisak literature kojom ste obogatili naš fond. Ovaj spisak imena (i literature u sklopu imena) će iz praktičnih razloga biti raspoređen hronološkim redom.

        Kao drugo, da bismo što prirodnije objedinili dodate naslove u opšti fond "Literature sa našeg tavana" - sve ih kategorišemo kroz naše postojeće kategorije za literaturu, s tim što smo onda tim "satrudničkim" naslovima - dodelili i zasebnu pomenutu kategoriju - "Vaš doprinos našem tavanu".

    

          I za kraj najave - još jedared - svima satrudnicima veliko od srca hvala!!! :-)