Državni izviđački višeboj ''Palić 2013"

Izviđačka logorska vatra. - Sa Državnog izviđačkog višeboja "Palić 2013", čiji su organizatori bili Savez izviđača Srbije i Odred izviđača "Spartak" iz Subotice.
Dobrodošli na DIV "Palić 2013"! - Od srca Vam želi Vaš domaćin - Odred izviđača "Spartak" iz Subotice! :-)
Odred izviđača "Spartak" Subotica - domaćin Državnog izviđačkog višeboja "Palić 2013".
Svi zajedno! - Izviđači organizatori i starešine na DIV "Palić 2013".
Izviđači gosti. - Dolazak na Državni izviđački višeboj "Palić 2013".
Izviđačka patrola na izviđačkom takmičenju DIV "Palić 2013".
Izviđačko takmičenje u toku, koncentracija na nivou! :-) - Državni izviđački višeboj "Palić 2013".
Postrojavanje na Državnom izviđačkom višeboju "Palić 2013", čiji su organizatori bili Savez izviđača Srbije i Odred izviđača "Spartak" iz Subotice.
Članovi izviđačke ekipe i tima organizatora iz Odreda izviđača "Spartak" iz Subotice, na zasluženoj večeri na Državnom izviđačkom višeboju "Palić 2013".
Plamen se diže! - Izviđačka logorska vatra na Državnom izviđačkom višeboju "Palić 2013" u organizaciji Odreda izviđača "Spartak" Subotica
Konačno i vreme za spavanje pod izviđačkim šatorom od šatorskih krila! :-) - Detalj sa Državnog izviđačkog višeboja "Palić 2013" u organizaciji Saveza izviđača Srbije i Odreda izviđača "Spartak" Subotica.
Izviđački jarbol. Završno postrojavanje sa poslednjeg dana Državnog izviđačkog višeboja "Palić 2013", čiji su organizatori bili Savez izviđača Srbije i Odred izviđača "Spartak" iz Subotice.
Završno izlaganje, proglašenje pobednika i saopštavanje takmičarskih rezultata ekipnog izviđačkog takmičenja DIV "Palić 2013".
Ponos i osmesi. - Nagrađena muška izviđačka patrola na Državnom izviđačkom takmičenju "Palić 2013" u organizaciji Odreda izviđača "Spartak" iz Subotice.
Radost i osmesi. - Nagrađena devojačka izviđačka patrola na Državnom izviđačkom takmičenju Palić 2013 u organizaciji Odreda izviđača Spartak iz Subotice
Podela plaketa na završenom danu Državnog izviđačkog višeboja Palić 2013, čiji je domaćin bio subotički Odred izviđača Spartak.
Zahvalnice za Odred izviđača Ratko Vujović - Čoče iz Beograda na Državnom izviđačkom višeboju Palić 2013 čiji su organizatori bili Savez izviđača Srbije i subotički odred izviđača Spartak
Pehari i priznanja na završnici DIV-a "Palić 2013", čiji su organizatori bili Savez izviđača Srbije i Odred izviđača "Spartak" iz Subotice.
Naše devojke izviđači su takođe visokorangirane i nagrađene! :-) - Vođa Odreda Spartak i članovi devojačke takmičarske ekipe i izviđačke patrole Odreda izviđača Spartak iz Subotice, na DIV-u Palić 2013, čiji je pokrovitelj bila firma Vojput iz Subotice.
To je ta ekipa! :-) Učesnici Državnog izviđačkog višeboja Palić 2013 čiji je organizator i domaćin bio Odred izviđača Spartak iz Subotice i Savez izviđača Srbije.

          Od 29. avgusta do 1. septembra bili smo domaćini Državnog izviđačkog višeboja (DIV) „Palić 2013”, pa su ovo neke od fotografija sa hepeninga! :-)

Više slika sa akcije pogledajte na našoj facebook stranici (- nažalost tokom aprila 2015. fejs nam uništio taj stari profil na kome godinama radismo, tako da ovog albuma više nema! :-( ).
Fotografije Dejana Vukovića sa DIV "Palić 2013" možete pogledati ovde.
 
Neki od članaka objavljenih o akciji:

 

          MONTIRANI VIDEO SNIMAK SA ODRŽANOG DRŽAVNOG IZVIĐAČKOG VIŠEBOJA (DIV) "PALIĆ 2013" iz dva dela na našem YouTube kanalu (snimak je idealan i kao 35-to minutna prezentacija za šire upoznavanje ljudi sa izviđačkim aktivnostima kroz konkretne primere sa višednevnog izviđačkog višeboja):

                         1.  Prvi deo montiranog snimka DIV "Palić 2013" (link za deljenje: https://youtu.be/x6aaXKQ8iQM )

                         2.  Drugi deo montiranog snimka DIV "Palić 2013"  (link za deljenje: https://youtu.be/BDlW9xfCm3A )