Povodom svečanog otvaranja našeg sajta :-)

Dobro nam došli!!! :-)  

"Žuraja" i druženje mogu da počnu!!! ;-)))

          Konačno smo u prilici da Vam otvorimo i vrata našeg "virtuelnog" doma, pa se nadamo da ćete se osećati prijatno kao kod svojih, i biti otvorena i nasmejana srca kao što Vas oberučke i dočekujemo !!! :-)

 

          Nažalost, moramo i želeli bismo da Vam se izvinimo - jer Vas dočekujemo u "radnoj atmosferi"! :-/

          Naime, u želji da Vam već što pre - posle više od godinu dana rada na pripremi - ponudimo bisere izviđačke literature "sa našeg tavana" :-) koja je u većini slučajeva zbog malog tiraža, davnog izdavanja i sl. ljudima danas nedostupna - izašli smo pred Vas u još nedovršenom ruhu zbog ograničenih (vremenskih, obaveza i sl.) sopstvenih resursa , pa Vas molimo  za razumevanje u tom smislu. Konstrukcija je tu, ali dosta stranica je tek u planu da se izrađuje , ispisuje , doterava , literatura je tek delom uspela da se okači (no upravo ćemo to gledati da primarno kompletiramo u narednih mesec-dva sa onim što je do sada prikupljeno i obrađeno, a verujte - ima toga! ;-) ), fotoalbum je prazan a cupkamo na sve strane, ... Upravo zbog toga, kao svojevrsnu nadopunu nedostajućih stranica - za prvi momenat - pozvali smo naš Fejsbuk profil u pomoć , te je on za sada nekako integralni deo sajta (stoga smo i link ka njemu stavili u glavni meni).

          Toliko što se tiče pravdanja. - U želji da Vas dočekamo, istrčali smo Vam u susret  nedoterani, "u kućnoj trenerci" ;-) , ali sa srdačnim osmehom "od uva do uva"  :-) , pa se iskreno nadamo da ćete nam osmehom i uzvratiti!!! 

 

Od srca -

Odred izviđača "Spartak" iz Subotice