Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VAŽNO OBAVEŠTENJE !!!

Dragi naši,

Zbog ozbiljnih problema sa pokrivanjem troškova domena i hostinga, vrlo je moguće da ćemo početkom avgusta izgubiti sadašnji naš višegodišnji prepoznatljiv domen (tj. url adresu sajta):
www.oispartak.com . :-/

Ne znajući još na čemu smo, blagovremeno Vas obaveštavamo,
da ako do tog scenarija dođe - potražite nas na bekap varijanti url adrese sajta:
 www.oispartak.smeskowebdizajn.com .

(Ta bekap adresa će biti aktivna tek ako i kad do ovog „crnog scenarija“ dođe, tj. sad još uvek nije aktivna.)
 

Ovo je neko rešenje za prvo vreme, a za dalje ćemo već videti.

U svakom slučaju mi se izvinjavamo ako do čitave ove neprijatnosti dođe! :-/
Takođe, ako do svega ovoga dođe, ako ste u prilici - javite novu url adresu sajta (www.oispartak.smeskowebdizajn.com ) i ostalima za koje znate da rado koriste "Naše Tavanače".

 Vaš OI „Spartak“

Korisnički nalog

         

Napomena oko načina kreiranja novog korisničkog naloga

          Kada ste uneli Vaše korisničko ime koje želite i (važeću) adresu elektronske pošte – na adresu elektronske pošte koju ste uneli poslat Vam je mejl sa jednokratnim linkom (link važi samo 24 časa, pa ako ga ne iskoristite u tom periodu morate ponoviti postupak) na koji treba da kliknete i time će vaš nalog biti aktiviran i biće Vam ponuđeno da podesite Vašu lozinku.
          Posle tog prvog inicijalnog prijavljivanja na sajt putem linka, na sajt se ubuduće prijavljujete samo unosom Vašeg korisničkog imena i Vaše lozinke.

          Još neke napomene pošto vidimo da se javljaju još neke specifične zabune.

U čitavom gore navedenom procesu pojavljuju se 3 različite stvari:
          1) Korisničko ime (Janko, Marko, Vrtirep,... - Važno za naglasiti - ovde ne unosite svoju mejl adresu!)
          2) Adresa elektronske pošte (važeća Vaša e-mail adresa gde će Vam biti poslat link za registraciju, unosite je samo prvi put - kod kreiranja novog naloga)
          3) Lozinka (po Vašem izboru, unosite je tek nakon što Vam je poslat link za registraciju na mejl adresu, a potom kod svakog novog prijavljivanja na sajt - unosite samo nju i korisničko ime).
 

          Da biste proverili da li ste prijavljeni na sajt - pogledajte da li možete da očitate neku od postavljene literature, ili pak da li vam sa leve strane stoje linkovi: "Odjavljivanje" i "Vaš nalog". - U oba slučaja (i ako možete da očitate fajlove i vidite rečene linkove) - znači da ste uspešno prijavljeni na sajt! :-)

 

Napomena oko eventualnog problema sa primanjem mejla sa linkom za ulazak na sajt

          Ako ne možete da nađete u svom prijemnom sandučetu mejl sa linkom za pristup našem sajtu koji Vam je poslat automatski sa našeg sajta nakon Vaše registracije ili promene šifre - proverite da li Vam je mejl greškom (nesavršenim globalnim parametrima za detekciju neželjene pošte) prebačen automatski u spam/junk/trash/smeće/otpad sanduče!

 

          Ako i dalje imate nekih problema sa prijavom, molimo Vas kontaktirajte nas ovde>>.

martens