Korisnički nalog

         

Napomena oko načina kreiranja novog korisničkog naloga

          Kada ste uneli Vaše korisničko ime koje želite i (važeću) adresu elektronske pošte – na adresu elektronske pošte koju ste uneli poslat Vam je mejl sa jednokratnim linkom (link važi samo 24 časa, pa ako ga ne iskoristite u tom periodu morate ponoviti postupak) na koji treba da kliknete i time će vaš nalog biti aktiviran i biće Vam ponuđeno da podesite Vašu lozinku.
          Posle tog prvog inicijalnog prijavljivanja na sajt putem linka, na sajt se ubuduće prijavljujete samo unosom Vašeg korisničkog imena i Vaše lozinke.

          Još neke napomene pošto vidimo da se javljaju još neke specifične zabune.

U čitavom gore navedenom procesu pojavljuju se 3 različite stvari:
          1) Korisničko ime (Janko, Marko, Vrtirep,... - Važno za naglasiti - ovde ne unosite svoju mejl adresu!)
          2) Adresa elektronske pošte (važeća Vaša e-mail adresa gde će Vam biti poslat link za registraciju, unosite je samo prvi put - kod kreiranja novog naloga)
          3) Lozinka (po Vašem izboru, unosite je tek nakon što Vam je poslat link za registraciju na mejl adresu, a potom kod svakog novog prijavljivanja na sajt - unosite samo nju i korisničko ime).
 

          Da biste proverili da li ste prijavljeni na sajt - pogledajte da li možete da očitate neku od postavljene literature, ili pak da li vam sa leve strane stoje linkovi: "Odjavljivanje" i "Vaš nalog". - U oba slučaja (i ako možete da očitate fajlove i vidite rečene linkove) - znači da ste uspešno prijavljeni na sajt! :-)

 

Napomena oko eventualnog problema sa primanjem mejla sa linkom za ulazak na sajt

          Ako ne možete da nađete u svom prijemnom sandučetu mejl sa linkom za pristup našem sajtu koji Vam je poslat automatski sa našeg sajta nakon Vaše registracije ili promene šifre - proverite da li Vam je mejl greškom (nesavršenim globalnim parametrima za detekciju neželjene pošte) prebačen automatski u spam/junk/trash/smeće/otpad sanduče!

 

          Ako i dalje imate nekih problema sa prijavom, molimo Vas kontaktirajte nas ovde>>.

martens