ORIJENTACIJA I TOPOGRAFIJA - priručnik za izviđače i planinke - Dragan M. Zlatković (II izmenjeno i dopunjeno izdanje iz 2012.)

ORIJENTACIJA I TOPOGRAFIJA - priručnik za izviđače i planinke - Dragan M. Zlatković (II izmenjeno i dopunjeno izdanje iz 2012.godine) - nesebični dar autora ''Našem Tavančetu''
Autor: 
Dragan M. Zlatković
Godina: 
2012
Mesto izdavanja: 
Beograd - Zvečan
Opis: 

          Nesebičnim darom autora ovog priručnika - izviđačke legende Dragana M. Zlatkovića (o autoru pogledati ovde >> ) - najtraženija kategorija literature na našem sajtu (topografija) je obogaćena još jednim pravim izviđačko-topografskim draguljem!!! :-)

          Uz ovo draguljče, Dragan nam je za sve nas prosledio i još jedan svoj biser: "Signalizacija - SEMAFOR", koji takođe možete pronaći na našem sajtu.

          Šta ovaj priručnik karakteriše u odnosu na druge ovog tipa - "topografski sladokusci" ;-) mogu najbolji početni uvid stvoriti "bacivši pogled" na sadržaj priručnika:

1. stranica sadržaja priručnika ''ORIJENTACIJA I TOPOGRAFIJA - priručnik za izviđače i planinke'' (2. izmenjeno i dopunjeno izdanje iz 2012.) - autora Dragana M. Zlatkovića 2. stranica sadržaja priručnika ''ORIJENTACIJA I TOPOGRAFIJA - priručnik za izviđače i planinke'' (2. izmenjeno i dopunjeno izdanje iz 2012.) - autora Dragana M. Zlatkovića 3. stranica sadržaja priručnika ''ORIJENTACIJA I TOPOGRAFIJA - priručnik za izviđače i planinke'' (2. izmenjeno i dopunjeno izdanje iz 2012.) - autora Dragana M. Zlatkovića 4. stranica sadržaja priručnika ''ORIJENTACIJA I TOPOGRAFIJA - priručnik za izviđače i planinke'' (2. izmenjeno i dopunjeno izdanje iz 2012.) - autora Dragana M. Zlatkovića

          A evo šta o priručniku u njegovom predgovoru kaže i sam autor:

          "Ovaj priručnik je prvenstveno namenjen mlađim i starijim planinkama i izviđačima. Stoga je izbor tema i njihov način obrade prilagođen Programu Saveza izviđača Srbije - priroda oko mene - orijentacija i topografija.
          Međutim, i svima onima kojima su neophodna znanja i veštine iz orijentacije i kretanja na nepoznatom zemljištu i u korišćenju topografske karte kao izvora informacija o zemljištu (planinari, alpinisti, biciklisti i ostali) mogu u ovom priručniku pronaći i nešto za sebe.
          Posebnu zahvalnost na pomoći pri izradi ovog priručnika želim da izrazim Kreši iz Odreda izviđača "Vinkovci" iz Vinkovaca i kancelariji Saveza izviđača Srbije."

          Ostaje još samo i svima nama da se tebi Dragane od srca zahvalimo na ovim tvojim darovima!!! :-)
          Neizmerno ti hvala ljudino! :-) heart

Preuzeto 567 puta