Legenda izviđačkog izdavaštva i šire - Bojan Bošnjak je sa nama! :-)

          Radost nam je da vas sve obavestimo da je legenda izviđačkog izdavaštva, izviđačkih tečajeva, akcija, humanitarnog rada i šire - Bojan Bošnjak - sa nama, radostan što i njegova dela u čitavom ovom projektu stižu i do svih vas! :-) I ne samo to - lafčina od legende nam je ponudila i da nam pošalje još naslova koje nismo imali, ne bi li bili svima od koristi!! :-) U to ime - od nas, a i u vaše ime kojima će to poslužiti - od srca mu hvala!!! :-)

          Takođe, koristimo priliku da Izviđaču Bojanu čestitamo na respektivnim godišnjicama!! - Ovog proleća se navršilo 60 godina njegovog kontinuiranog rada u izviđačkoj organizaciji i 55 godina stalnog bavljenja obrazovanjem kadrova i unapređenjem programa, uz pisanje tekstova u vezi s tim, uredničku ulogu u izviđačkoj literaturi, časopisima i novinama, humanitarni rad,...! :-) Čestitke mu i zahvalnost na njegovom dugogodišnjem doprinosu odgajanju tolikih generacija izviđača - od svih nas! :-)

          Da se ne bismo folirali i pisali "pro forme" (nikad nisam bio u tom "fazonu"!), jer pored silnih godina uživanja u literaturi (i koristi od nje) iza koje stoji, nažalost nismo imali prilike da ga i lično upoznamo - molimo vas detaljnije o ličnosti Bojana Bošnjaka pogledajte "iz pera" njegovog dugogodišnjeg znalca - čika Barbe iz OI "France Prešern" u članku na njihovom sajtu >>.

          Pored Bošnjakovog pomenutog gesta dodatnog opskrbljivanja "našeg tavana" za sve nas (kojim nas je prosto oduševio!), o kojoj legendi za izviđaštvo se radi - neka govore sami naslovi (bar neki, od onih koje imamo u našoj ponudi) iza kojih stoji u formi autora, koautora, urednika i sl.:

 
          Posle svega, te silnih godina razvoja i rada uz ove naslove - samo jedno: VELIKO OD SRCA - HVALA!!! :-)