''Planinke i izviđači'' - izviđačka sveska Tatjane Vukše-Mandić iz 1986.godine (uz beleške sa tečaja za vodnike)

''Planinke i izviđači'' - izviđačka sveska Tatjane Vukše-Mandić (OI ''Ivo Lola Ribar'' Osijek) iz 1986.godine (uz beleške sa tečaja za vodnike)
Author: 
Tatjana Vukša-Mandić
Year: 
1986
Place Of Publication: 
Osijek
Body: 

          Slatko darče :-) ''Našem tavančetu'' od Tatjane Vukše-Mandić, u vidu njene izviđačke sveske u kojoj je 1986.godine vodila beleške sa redovnih izviđačkih sastanaka u svom odredu ''Ivo Lola Ribar'' u Osijeku, te sa vodnog tečaja na kome je bila.

          Veoma korisno štivo kako za vodnike (za njihovu neku osnovnu orijentaciju u radu, koje oblasti da prelaze, šta kao osnovno da izdiktiraju da se zapiše, ...), tako i organizatorima vodnog tečaja (kao moguća ilustracija i reper u njihovoj organizaciji), onima koji bi da vide šta se to na redovnim izviđačkim sastancima tokom školske godine radi, te i onima koji bi da se podsete (ili tek sad saznaju) kako je to nekad - te 1986. godine - izgledalo (narodni heroji, SFRJ, Republike i njihove zastave i grbovi,...)! :-)

          Uz ovu svesku, ruku pod ruku ide i druga Tatjanina sveska/pesmarica: ''Izviđačka disko grupa'', u kojoj je zapisivala brdo izviđačkih pesama, pa preporučujemo da i na nju bacite pogled! :-)

          Tatjana - veliko od srca hvala na tvome daru "Našem tavančetu"! heart smiley

Downloaded 60 times