Програми рада ЧЕТА И ВОД - пролеће (СИС 1967.) (''Моја мала књига''-свеска 5)

Програми рада ЧЕТА И ВОД - пролеће (Библиотека извиђача Србије ''Моја мала књига'' - свеска 5)
Author: 
Миша Ненадовић и Тома Милачић извршили избор из материјала Комисије за програм и акције Извршног одбора Савеза извиђача Србије
Year: 
1967
Place Of Publication: 
Београд
Body: 

Пробрани материјал Комисије за програм и акције Извршног одбора Савеза извиђача Србије, у коме се дају у пракси употребљиви предлози састанака и активности извиђачког вода и чете.

У овој свесци дати су предлози рада јединица током пролећа, тачније током априла, маја и јуна, имајући у виду све временске и сличне специфичности овог периода године, са нагласком на припреми у овом периоду јединице за предстојеће логоровање.

Поред писаних припрема редовних састанака, у прилозима су дати и описи вредности и специфичности одласка извиђачке јединице на бивак као припреме и провере за касније таборовање. Дати су описи неопходних припремних радњи за организовање табора, те неопходне опреме за таборовање.

У додатку се налази и чланак о улози песме у извиђаштву, те је дат и један тест (са 12 питања) за воднике у коме водник може да провери ниво својих особина и квалитета као вође вода извиђача.

Downloaded 88 times